Diari La Veu del País Valencià
Anireu al ‘concert antològic Cantem Valencià’ al Principal? Vos donem més detalls

RedactaVeu / València.

Els propers 6 i 7 d’octubre, a tocar de la Diada del País Valencià, el Teatre Principal de València acollirà l’espectacle Cantem valencià: veus i cants del País Valencià, tal com va informar aquest diari. L’espectacle naix d’una idea artística del mític cantautor i productor Lluís Miquel i compta amb la direcció artística d’un altre mític de l’escena com és el músic i compositor Enric Murillo (Quaranta Maula, Paco Muñoz…) i, a més, Ortifus és el dissenyador de les imatges dels cartells.

Tot i que demà es farà la presentació oficial al Teatre Principal i des de La Veu vos mantindrem informats amb tots els detalls que puguen esdevenir, en aquest espectacle es podran veure grups mítics de l’escena valenciana que empren el valencià com a llengua artística i que d’alguna manera “es versionen i es reinterpreten”. Així, per l’escenari del teatre passaran des d’Al Tall, Josep Nadal i Àlex Seguí (La Gossa Sorda), Els Mox, Apa, Andreu Valor, Joan Amèric, Aitana Ferrer, Ina Martí, Carraixet, Rafa Xambó, Mara Aranda, el Cor de l’Eliana, Rafel Arnal, fins a Musicants, el grup liderat per un dels fundadors d’Al Tall, Manolo Miralles.

Cal recordar que diverses institucions fan costat a aquest espectacle que espera omplir el teatre a pocs dies del 9 d’octubre i que es troba emmarcat dins dels eixos del Fes Cultura. A més a més, comptarà amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, l’Institut Valencià de Cultura (CulturArts) a través de l’Institut de Teatre i Dansa, la Diputació de València i Rodalies Renfe.

Ambdós concerts començaran a les 20.30h i les entrades tenen un preu que oscil·larà des dels 20€ als 10€. Tanmateix, hi haurà descomptes per a tots aquells que estiguen en possessió del Carnet jove, Universitari o el de la Tercera edat, els quals es podran beneficiar d’un 25% de descompte. Però, si teniu la Targeta +Cultura o sou un grup de més de deu persones podeu tindre fins a un 30% de descompte. Per últim, fins el 5 d’octubre se vos aplicarà un 5% de descompte per compra anticipada.

En les properes hores seguirem informant-vos de tots els detalls d’aquest espectacle.

Comparteix

Icona de pantalla completa