VI Ofrena cívica unitària al rei Jaume I a Elx el 9 d’octubre

El Tempir demana als qui vulguen participar que acudisquen amb la samarreta “#esElx”, “#AElxenvalencià”, “M’agrada el valencià” i “Jo parle valencià. Quin és el teu superpoder”  
4 octubre 2016 01:00h
RedactaVeu / Elx 

La Plataforma per l’Ús Oficial del Valencià a Elx -formada per El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, el Casal Jaume I, Xiquets d’Elx i Joves d’Elx– ha fet una crida a la ciutadania per a assistir a la VI Ofrena cívica que es farà a l’hort del Carme al rei Jaume I el pròxim 9 d’octubre, a les 11.00 h. 
 
Els organitzadors de l’acte demanen als qui vulguen participar que acudisquen amb la samarreta “#esElx”, “#AElxenvalencià”, “M’agrada el valencià” i “Jo parle valencià. Quin és el teu superpoder”.  

Durant aquesta VI Ofrena a Jaume I “reivindicarem la nostra valencianitat, l’equitat lingüística en la defensa dels drets lingüístics dels valencianoparlants, continuar aprofundint en la qualitat democràtica del nostre país i reclamar fermament un finançament just que permeta exercir les nostres competències amb dignitat i millorar el benestar social i la resta de serveis públics per a tots els nostres conciutadans del sud i de la resta del país”, segons ha anunciat l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir en un comunicat fet públic aquest dimarts. 

El Tempir recorda que la diada del 9 d’Octubre és un dia “per a rememorar i reflexionar sobre el nostre futur en què la valencianitat és el nostre projecte de destinació i no d’origen” i que, en definitiva, “som perquè érem i serem perquè som!” 
 
Finalment, subratllen que des d’El Tempir treballen constantment per potenciar aquelles figures que, per damunt de la ideologia particular de cadascú, permeta cohesionar totes les persones amb sensibilitat per la nostra llengua i cultura, i també que vulguen ser i sentir-se valencians independentment de la seua procedència o llengua materna.

La Veu
 
next