Diari La Veu del País Valencià
Oltra: ‘L’estabilitat del Govern valencià és a prova de bombes, de qualsevol bomba’
EP / València.

Mónica Oltra ha assegurat aquest dimarts que “l’estabilitat del Govern valencià és a prova de bombes, de qualsevol bomba” com es demostra, ha recalcat, que després de dues eleccions generals els signants del Pacte del Botànic han sabut competir electoralment mantenint l’estabilitat del Govern.

Oltra, després d’inaugurar la Jornada Estratègica Valenciana per la Igualtat i la Inclusió del Poble Gitano, s’ha referit així a l’avís d’aquest dilluns del secretari general de Podem al PV, Antonio Montiel, que si finalment Mariano Rajoy es converteix en nou president gràcies a l’abstenció del PSOE, convocaria “d’urgència” la direcció del partit en aquesta autonomia per a decidir si manté o no el seu suport al Consell.

“Estic segura que després de la revisió del Pacte del Botànic s’enfortirà encara més”, ha dit Oltra al respecte. Així, ha incidit que el govern valencià està “absolutament blindat” davant “els problemes que puguen sorgir en la governabilitat d’Espanya” perquè “des del principi es va tenir una cosa molt clara: S’anteposen els interessos dels ciutadans als interessos de partit”.

Per açò, ha mostrat la seua convicció que a l’hora d’analitzar la governabilitat caldria “anteposar el mateix, posar per davant els interessos dels ciutadans”. “Entenem que necessitem un govern d’Espanya aliat amb les polítiques socials, de canvi i que posen en el centre les persones després d’una crisi econòmica que ha deixat molta gent pel camí”, ha apuntat.

Per a Oltra, “deixar el corrupte en les institucions és un perill per al país i en aquest cas el PP és un perill per a Espanya”. No obstant açò, ha dit que la posició del PSOE “l’ha de decidir el PSOE”. També ha dit que si a ella no li agrada que opinen dels processos interns de Compromís, opinar sobre què ha de fer el partit socialista estaria “per damunt” de les seues possibilitats.

Comparteix

Icona de pantalla completa