PilotaVeu estarà en l'encontre de projectes valencians online de la V Jornada #dospuntzero

Enguany es farà un format de microxarrades, amb la qual cosa es pretén que la participació dels assistents siga tant important com la dels conferenciants
5 octubre 2016 01:00h
V Jornada #2.0
RedactaVeu / València

El proper dijous, 20 d'octubre, l'ACV Tirant lo Blanc celebrarà la cinquena edició de la Jornada #dospuntzero a les 17.30h al Saló d'Actes de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, on assistiran els membres del projecte Pilotaveu, juntament amb altres valencianes i en format online per tal de donar a conèixer les raons de l'èxit a les xarxes.

Aquesta entitat, contenta per l'èxit de les anterior edicions, continua amb la V Jornada #dospuntzero, en la qual pretenen ser una ferramenta per a la normalització del valencià, tal com expliquen a un comunicat difós.

L’ACV Tirant lo Blanc aposta per consolidar el format d’aquesta jornada per tal de bastir una cita anual estable on de manera transversal s’analitze i es promoga el potencial de l’ús de les xarxes socials per a la normalització del valencià. 
 

Imatge: AC Tirant lo Blanc.

Aquesta edició vol donar a conèixer projectes #dospuntzero que han posat en marxa joves valencians i valencianes i que han tingut èxit, com una manera d’evidenciar el potencial de les xarxes i promoure l’emprenedoria de projectes interessants.

Enguany, com a novetat, per tal de dinamitzar l'esdeveniment es faran en forma de microxarrades, perquè la participació dels assistents siga tant important com la dels conferenciants.

Programació

La jornada comptarà amb una taula redona titulada “La comunicació #dospuntzero en valencià” en la qual participarà Guillermo Navarro, responsable de la campanya #paellaemoji, representants de TresDeu, revista digital de música i cultura valenciana i els companys de Pilotaveu, l'únic diari de pilota valenciana. 

A més, estarà l'espai microxarrades on hi participaran els projectes de La Fallera Calavera (Construcció participativa del joc), Lucrècia de Borja (Dones, sexe i 2.0), El Renao (Youtuber de Sueca), Pere Fuset (Regidoria de Cultura Festiva 2.0) i Paraules en xarxa (Rescatem paraules de l’oblit).

Streaming

Tot el contingut es podrà seguir per streaming a través de la web d'AC Tirant lo Blanc i per assistir-hi presencialment, es pot fer la inscripció gratuïta en el formulari que trobareu al següent enllaç on també podreu indicar preguntes que voleu que els ponents responguen.

La Veu
 
next