Compromís organitza una vetllada per recórrer Xàtiva amb Estellés

Un sopar de pa i porta, un recital poètic i un espectacle de llum i so són les propostes de ‘Passejant Xàtiva’ per tal de recórrer aquesta nit de divendres la ciutat que el poeta va viure i dibuixar amb la seua poesia.
6 octubre 2016 01:00h
RedactaVeu / Xàtiva

Compromís ha organitzat per aquest divendres, dia 7 d’octubre, una vetllada dedicada al poeta Vicent Andrés Estellés.

La proposta ‘Passejant Xàtiva’ començarà a les 21h amb un sopar de pa i porta a la seu del col·lectiu -carrer Hostals 17- i continuarà, amb un recital de poesia per alguns dels llocs retratats a l’obra d’Estellés, que compta amb la col·laboració de Xavier Vidal. El recorregut es completarà amb diverses actuacions, com ara un espectacle de llum i so o música en directe a més d’un remat amb mistela i coca de llanda al Bellveret.

Per participar de l’activitat no cal inscripció, només abonar 1€ per al sopar.

Segons Ferran Minguet, secretari local de la formació nacionalista, “no hi ha dubte que Xàtiva té un pes molt important en l’obra d’Estellés i des de Compromís volíem sumar-se a les celebracions i homenatges que se li estan fent a Estellés arreu del País Valencià en el 92 aniversari del seu naixement”.
 
Miguet considera que Estellés és una figura “que cal reivindicar” i amb una obra que cal donar a conèixer “per la seua riquesa i la seua contribució a la llengua i cultura d’aquest país”.
 
La Veu

 
next