Compromís organitza una vetllada per recórrer Xàtiva amb Estellés

RedactaVeu / Xàtiva

Compromís ha organitzat per aquest divendres, dia 7 d’octubre, una vetllada dedicada al poeta Vicent Andrés Estellés.

La proposta ‘Passejant Xàtiva’ començarà a les 21h amb un sopar de pa i porta a la seu del col·lectiu -carrer Hostals 17- i continuarà, amb un recital de poesia per alguns dels llocs retratats a l’obra d’Estellés, que compta amb la col·laboració de Xavier Vidal. El recorregut es completarà amb diverses actuacions, com ara un espectacle de llum i so o música en directe a més d’un remat amb mistela i coca de llanda al Bellveret.

Per participar de l’activitat no cal inscripció, només abonar 1€ per al sopar.

Segons Ferran Minguet, secretari local de la formació nacionalista, “no hi ha dubte que Xàtiva té un pes molt important en l’obra d’Estellés i des de Compromís volíem sumar-se a les celebracions i homenatges que se li estan fent a Estellés arreu del País Valencià en el 92 aniversari del seu naixement”.
 
Miguet considera que Estellés és una figura “que cal reivindicar” i amb una obra que cal donar a conèixer “per la seua riquesa i la seua contribució a la llengua i cultura d’aquest país”.
 
La Veu

 

Comentaris

Pau Alberic
1.

Gràcies, de deveres, per la informació.
Però, espere que no vos sàpia malament, podríem adaptar eixa "vetllada" pròpia del català central per una "vetlada" més de la Costera?
Salutacions

  • 0
  • 4

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat