Benlloch lliurarà el premi 'Vi és Cultura' a l'Associació Enològica de Castelló

L'entrega es farà a la Trobada Internacional del Vi d'aquest municipi on hi haurà diferents espectacles musicals entre el 28 i 30 d'octubre
6 octubre 2016 01:00h
RedactaVeu / Benlloch

L’Associació Enològica de Castelló rebrà el premi ‘Vi és Cultura’, que organitza l’Ajuntament de Benlloch (la Plana Alta), durant la celebració de la Festa de la Verema-Benlloch International Wine Meeting, que tindrà lloc el cap de setmana del 28 al 30 d’octubre, tal i com ha informat el consistori a través d'un comunicat. El guardó té la finalitat de reconèixer les persones o col·lectius que destaquen per la seua tasca i treball al voltant del món de vi. 

En aquesta ocasió, l’organització ha volgut distingir els membres del col·lectiu pel seu 20 aniversari i per la seua tasca constant de difondre la cultura del vi, un dels principals objectius de l’associació. Aquest fòrum d’amics organitza un tast mensual “per a donar a conèixer la forma de treballar dels diferents cellers que els visiten, les característiques del vi i, també, la filosofia de l’empresa”.

El director tècnic de l’Associació Enològica de Castelló, Juan Carlos Pavia, destaca que, “en moltes ocasions, diferents professionals del sector vitivinícola ens reconeixen que ens hem convertit en un gran grup de referència dins del món del vi, és a dir, quasi prescriptors”. 

El lliurament del premi es realitzarà el dissabte 29 d’octubre a les 22 hores a la carpa de Food Trucks i Vi, dins del programa de la Festa de la Verema i serà recollit per el seu director tècnic, Juan Carlos Pavia. Amb aquest guardó l’Ajuntament vol contribuir a la recuperació del sector del vi a la zona de la Plana Alta, especialment a Benlloch. 

Festa de la verema

L’acte de lliurament del guardó està dins d’una programació cultural i d’oci molt amplia que té programades un bon grapat d’espectacles, tant per als majors com per als més menuts, els quals podran gaudir de l’actuació de Trobadorets. Totes les activitats programades per al cap de setmana es faran a la ‘Carpa del Vi i Food Trucks’, que s’instal·larà a la plaça del Mercat de Benlloch i que comptarà amb la novetat d’un casal del vi en forma circular, que ocuparan tots els cellers que participen en el certamen. Si voleu consultar tota la programació punxeu en el següent enllaç.

La Veu
 
next