Diari La Veu del País Valencià
Pere Fuset repassa la seua trajectòria en La Represa 
RedactaVeu / València

Pere Fuset passa per La Represa. El programa d’entrevistes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ha anat fins a l’Ajuntament de València per a entrevistar el seu regidor més mediàtic de cara a la Diada del 9 d’Octubre.

Introduint un format original on l’entrevistat ha “d’elegir la seua aventura”, es repassa la biografia de Pere Fuset en base a tres dates diferents, escabussant-se en la trajectòria de Fuset en el món faller, en l’activisme valencianista a internet i també en la nova etapa com a regidor.

Tot i ser el més mediàtic dels regidors de l’Ajuntament de la capital, l’entrevista que ofereix La Represa és de les poques on Pere Fuset es retrotrau fins a la dècada dels 2000 per a analitzar, amb l’albir que dóna el pas del temps, etapes com la que va estar al capdavant del Bloc Jove.

Es pot parlar de filologia i falles en una mateixa pregunta? Quina és l’oposició a la Ciutat de València? Encara hi ha gent que es recorde del Diari Parlem? Tot allò es pot descobrir escoltant l’entrevista que s’estrena a Ràdio Godella a les 11.00h de divendres, amb reemissions a altres emissores com Mislata Ràdio, Alzira Ràdio, Ràdio L’Om de Picassent, VOX UJi Ràdio, UPV Ràdio i moltes altres més.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa