Diari La Veu del País Valencià
Parcent, Benimagrell i Agost participaran a la VI Lliga de Champions de llargues

PilotaVeu / València.

Els deu dels millors equips del continent es donaran cita del 14 al 16 d’octubre a la VI Lliga de Champions de Llargues – Bote Luzea on participaran tres equips valencians, el Parcent, el Benimagrell i el d’Agost, que disputaran aquesta competició per ser campions de les seues lligues.

Donostia, Irun i Biarritz seran l’epicentre dels Jocs Directes a nivell europeu ja que en aqueixes ciutats tindrà lloc la Lliga de Champions de Llargues, una modalitat molt semblant al Bote Luzea, l’especialitat més antiga de la pilota basca.

A més dels representants valencians, la resta d’equips participants vénen de diferents països. El País Basc aporta dos equips, el Larraul i el Txost d’Oiartzun, ja que la Federació d’Euskadi és, des del mes de febrer, membre de ple dret de la CIJB (Confederation Nationale de Jeu du Balle). Al costat dels cinc citats equips competiran els conjunts més potents del continent, atès que tots ells són campions o subcampions de les seues lligues. Així, es podrà veure en acció el Berlikum d’Holanda, el BelgiumYouth i el Baasrode de Bèlgica, al Maubeuge de França i a l’Scalvaia d’Itàlia.

La competició discorrerà el dissabte dia 15 en sessions de matí i vesprada a tres seus simultànies com són Sagües a Donostia, Ugalde a Irún i ParcMazon a Biarritz, mentre que les finals esdevindran diumenge al matí a Sagües. Tanmateix, en cas que ploga, tota la competició es traslladaria al Velòdrom d’Anoeta.

Cartell de la VI Champions de llargues. Fotografia: FPV.

Comparteix

Icona de pantalla completa