Diari La Veu del País Valencià
Bataller deixa la presidència del PP-Castelló després de ser imputat en Gürtel
ACN / Castelló de la Plana

Bataller ha assenyalat que aquesta decisió es produeix “fins que s’esclarisca la meua compareixença davant el jutge i per dedicar-me en cos i ànima, més si cap, a la nostra ciutat, a continuar amb la tasca de tot el meu equip de govern i, per descomptat, a preparar la meua compareixença del pròxim 6 de juny”.

El batlle ha remarcat que es tracta d’una “decisió personal i molt meditada, que va més enllà del que exigeixen els estatuts del PP”.

“El partit m’ha demostrat públicament el seu suport incondicional però el meu gran nivell d’exigència a nivell personal em porta més enllà i a prendre aquesta decisió des de la responsabilitat i la llibertat”, ha continuat Bataller.

La secretària local del partit, Begoña Carrasco, assumirà les funcions de manera provisional. Alfonso Bataller es troba imputat en la investigació judicial d’un presumpte finançament il·legal del PP valencià.

Bataller declararà pels contractes signats amb l’empresa Orange Market, que dirigia Álvaro Pérez ‘El Bigotes’, en l’etapa en què l’actual alcalde era sotssecretari de la Conselleria de Sanitat.

La imputació correspon a la peça separada número 5 del cas que s’ha batejat com a ‘Finançament’. El jutge investiga ací presumptes irregularitats en contractes menors que la Generalitat Valenciana i societats dependents varen adjudicar a Orange Market, empresa que dirigia Álvaro Pérez ‘El Bigotes’ i si va haver presumpte fraccionament per adjudicar-los sense concurs.

L’alcalde de Castelló haurà de declarar el pròxim 6 de juny a les 11.30 hores en relació amb les contractacions realitzades per la Conselleria en l’acte ‘Premis salut i societat 2007’.

Comparteix

Icona de pantalla completa