Sacristan: 'un grup d'unes deu persones ens van començar a perseguir i ens van agredir'

Així s'ha expressat en declaracions al Matí de Catalunya Ràdio el regidor de la CUP de Torredembarra que va ser agredit, juntament amb un company, aquest diumenge en acabar la manifestació del 9 d'octubre
10 octubre 2016 01:00h
Twitter
RedactaVeu / Barcelona

El Matí de Catalunya Ràdio ha pogut parlar amb Toni Sacristan, regidor de la CUP en l'Ajuntament de Torredembarra que juntament amb el seu company Fran Pardo van ser agredits en acabar la manifestació del 9 d'octubre a València.

Sacristan conta per a aquest programa de ràdio que en acabar la manifestació es dirigien cap al cotxe on “un grup d'unes deu persones, després ens van dir que eren unes quantes més, ens van començar a perseguir i ens van agredir”. El regidor de la CUP es va endur, tal com explica ell mateix “la pitjor part”, això no obstant a Pardo també el van llançar a terra i el van amenaçar.   

Toni Sacristan continua explicant que ahir van realitzar l'informe mèdic, després dels moments de “nerviosisme i del xoc” i que aquest dilluns anaven a procedir a fer la denúncia.

Finalment el regidor de la CUP destaca que aquest “no és cap cas aïllat, ni puntual, sinó que és la tònica que s'està vivint al País Valencià, on l'extrema dreta va en retrocés i l'única via que li queda és la violència”.
 
next