Diari La Veu del País Valencià
El Llevant perd dos punts al 89 però continua líder (2-2)

Javier Cid / València.

El Llevant va empatar a domicili davant l’Almeria en un partit que va començar perdent però que, amb bon joc i casta va aconseguir remuntar i fins al minut 89, pareixia que s’enduria els tres punts cap a València. No obstant això, un gol de Quique González de cap va donar el repartiment de punts final.

La primera part va ser un tant incòmoda per a un Llevant que veia com en una jugada aïllada passat el primer quart d’hora de joc rebia un gol de pena màxima després d’unes mans dins de l’àrea del lateral Abraham Minero. Amb el colp moral del gol, l’Almeria va crear vàries ocasions per a ampliar la renda però un encertat Raúl Fernández i el pal van evitar-ho. La millor notícia fins a eixe moment per a l’equip valencià era el resultat al descans.

En la represa, el Llevant va eixir molt fort i en la primera jugada Roger, que ja porta set gols en lliga, va fer la igualada al culminar una jugada personal per l’esquerra. El líder de la lliga volia més i Roger, molt actiu en la segona part, va crear la jugada que culminaria la remuntada. Es va internar per la part dreta de l’àrea i després de desfer-se de dos rivals, li va donar una encertada ‘passada de la mort’ a Jason que va col·locar el 1-2 amb més de mitja hora per jugar.

L’Almeria es va obrir per a buscar l’empat i el Llevant va tindre diverses ocasions per a sentenciar l’encontre. No obstant això, l’equip granota no ho va fer i va permetre que en una de les últimes jugades del partit Quique González, de nou, igualara el tanteig després d’una jugada amb tres cabotades locals dins de l’àrea llevantinista. Així, repartiment de punts que mantenen el Llevant líder de la classificació amb tres punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Lugo.

Fitxa tècnica:

2- UE Almeria: Casto, Ximo Navarro, Trujillo, Morcillo, Nano; Joaquín (Juanjo Expósito, m.81), Ramón Azeez (Fran Vélez, m.14); Iago Díaz (Pozo, m.58), Antonio Puertas, Fidel i Quique.

2- Levante UE: Raúl Fernández; Iván López (Rober Pier, m.55), Postigo, Chema, Abraham Minero; Verza, Campaña; Jason (Natxo Insa, m.86), Javier Espinosa (Montañés, m.46), Morales i Roger.

Àrbitre: Juan Luis Pulido Santana (Comitè Las Palmas). Va amonestar als locals Joaquín (m.4), Nano (m.68) i Morcillo (m.88), i al visitant Iván López (m.32).

Gols: 1-0, m.16: Quique González, de penal. 1-1, m.46: Roger. 1-2, m.54: Jason. 2-2, m.89: Quique González.