Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig en l’executiva del PSPV: ‘Ningú vol un Govern del PP’
RedactaVeu / València

“No hi ha ni més esquerres, ni menys. Estem davant un debat complex sobre una realitat complexa, i els que volen dir que la vida política és ‘Barrio Sésamo’ no estan en la lògica de la política del segle XXI’.

Amb aquestes paraules el secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha instat aquest dilluns, abans de l’inici de la Comissió Executiva Nacional, a abordar un debat “rigorós”, perquè “ningú vol un Govern del PP”, però “davant una situació d’embós institucional hem de decidir què és el que més convé a l’interès general”.

En aquesta línia, Puig ha incidit que “estem en el moment del debat”i que “és necessari obrir un debat serè que pense en els ciutadans i en el que els convé i per açò estem ací reunits hui”, ha explicat.

“Ni els del 3.0, ni els dels 4.0 ni ningú vol un acord amb el PP”

A preguntes dels periodistes, el líder dels socialistes valencians ha incidit que “ni els socialistes 3.0, ni els 4.0, ni els analògics, ningú vol un acord amb el PP”. Així ha explicat que estem en una situació d’embós institucional, en la qual urgeix cercar la millor eixida per al “futur dels espanyols i sobre açò s’està discutint”, ha puntualitzat. En aquesta línia ha recordat que el PSOE està en un moment important en el qual deu saber destriar què és el millor per als ciutadans i açò és el que ens ha de preocupar”.

De la mateixa manera, ha reiterat que “ningú està a favor de Rajoy ni del PP” però ha recordat que “desgraciadament” els resultats electorals no van ser els esperats per a “tenir capacitat de govern i eixa és la realitat”.

Puig s’ha dirigit als militants, als quals ha reclamat suport per a “seguir transformant la vida dels ciutadans” ja que, ha apuntat “seria important que els qui volen de debò la transformació de la societat s’apunten a aquests processos de canvi que s’estan produint” com ocorre al PV.

Comparteix

Icona de pantalla completa