CGT-PV se solidaritza amb Lambda i condemna les agressions feixistes del 9 d’Octubre

11 octubre 2016 01:00h
Pont de la Mar

RedactaVeu / València

Des de la Confederació General del Treball del País Valencià (CGT-PV) es fa arribar a Lambda el suport i solidaritat del sindicat davant els greus incidents ocorreguts durant la celebració de la Processó Cívica del 9 d’Octubre, en què un jove activista i la seua parella van ser atacats per un nombrós grup d’extrema dreta en acabar la manifestació del 9 d’Octubre.

D'aquesta manera, l'entitat expressa “l’absoluta repulsa d’actituds d’intolerància i odi que pretenen imposar la seua ideologia i les seues normes de manera violenta i expeditiva” i comparteix amb Lambda la necessitat “que es prenguen mesures que fins ara no s’han previst per a evitar que es  torne a amenaçar a col·lectius de forma tan evident i contundent”. El sindicat assenyala que com a societat “no es pot consentir que guanyen la guerra de l’odi a aquells diferents, immigrants, LGTB, o de qualsevol altra cultura o raça”.

Segons explica CGT-PV en un comunicat, Som Valencians pretén erigir-se en portaveu de la voluntat dels valencians i valencianes, “i això no es pot consentir, hem de demostrar el que realment som, una societat plural, multicultural, oberta i disposada a defensar a qui pateix un atac”, explica la Confederació.

Per açò, des d'aquesta entitat, fan pública la voluntat de, fent valdre el suport mutu, “respondre davant de qualsevol atac i estar al vostre costat per respondre amb la nostra solidaritat”.

Finalment, la CGT-PV condemna també l’actitud de la Policia Nacional que va denunciar un militant de CGT-La Safor la vespra de la Diada pel fet de parlar en valencià.

La Veu
 
next