L'eurodiputada Carolina Punset titlla de 'tros de tela' la Senyera

“Hui 9 octubre, on molts es passegen orgullosos amb un tros de tela, ací va una bona definició de pàtria i bandera”, va escriure l’eurodiputada de C’s en un tuit publicat el passat 9 d’Octubre acompanyat d’una columna de Fernando Savater i titulada ‘Lo nuestro’.
12 octubre 2016 01:00h
RedactaVeu / EP / València
 
L'eurodiputada Carolina Punset ha anomenat 'tros de tela' la Senyera, tal com arreplega en un tuit que va publicar en el seu compte privat el passat 9 d'Octubre, Diada del País Valencià.

En concret, el tuit de Punset, qui va ser portaveu de Ciudadanos (C's) en les Corts, diu: “Hui 9 octubre on molts es passegen orgullosos amb un tros de tela, ací va una bona definició de pàtria i bandera". I seguidament adjunta una columna d’El País signada per Fernando Savater i titulada 'Lo nuestro'.

Aquest dimecres ha tornat a publicar un tuit sobre aquest assumpte en el qual afirma: “Aquest és el meu sentir, i només el meu sentir, quan em referia a les banderes”, i arreplega un text de Mario Benedetti que diu així: “Què passaria si trenquem les fronteres i avancem i avancem i avancem i avancem? Què passaria si cremem totes les banderes per a tenir-ne solament una, la nostra, la de tots, o millor cap, perquè no la necessitem?”.

La Veu
 


 
next