Diari La Veu del País Valencià
El diari digital PilotaVeu compleix 2 anys

PilotaVeu / València.

Ha fet dos anys que uns bojos per la pilota uniren forces amb la il·lusió de crear un projecte innovador, participatiu, plural i objectiu, per intentar donar-li major visibilitat al nostre esport i contribuir així a la seua necessària promoció i difusió. I amb tot l’entusiasme per davant, i gràcies al suport ferm d’Edicions La Veu del País Valencià, S.COOP.V., el 9 d’octubre de 2014 es presentava en societat al Museu de la pilota del Genovés, el diari digital PilotaVeu.

El 9 d’octubre els valencians celebrem la diada del nostre poble. Però a més a més, aquest any ha tingut un caràcter especial per al món de la pilota ja que el web PilotaVeu ha complit dos anys del seu naixement.

No han sigut gens fàcils aquests dos primers anys, però amb el gran treball i la constància dia a dia de l’equip, la confiança dels lectors/es i gràcies a l’aportació de tots els col·laboradors i patrocinadors, s’ha aconseguit tenir un producte necessari i convertir aquest projecte en tot un referent.

2 anys de PilotaVeu. Foto: David Sarasol.

Dos anys on s’ha actualitzat dia a dia l’agenda i els resultats de les partides, s’han publicat notícies de totes les modalitats i de nombrosos campionats i on han pogut participar tots els clubs que ho han desitjat, s’han publicat nombrosos articles de diferents temes i opinadors, s’ha recuperat cada dilluns “La partida del dissabte”, s’ha entrevistat personatges claus, s’ha creat una base de recursos didàctics necessària i de qualitat, s’ha consolidat un programa setmanal de ràdio, s’han contat curiositats, s’ha col·laborat en jornades, presentacions i tallers, i, sobretot, s’ha intentat estar al costat de tots els esdeveniments possibles i de tota la gent relacionada amb la pilota per acostar als lectors la màxima informació de primera mà i, en definitiva, donar-li la màxima visibilitat a l’esport de la pilota.

No obstant això, tot i la gran tasca realitzada, s’ha de continuar treballant amb les mateixes ganes i il·lusió que el primer dia per a continuar creixent i millorant, i juntament amb la col·laboració i confiança de tots i totes, aficionats, jugadors, trinqueters, clubs, escoles, empresaris, patrocinadors, entitats, associacions… aconseguir fiançar el projecte.

Per tant, des de PilotaVeu vos necessitem a tots per a formar part d’aquest somni; vos animeu a col·laborar i entre tots fer que la pilota valenciana torne a entrar en totes les cases i torne a ser algun dia el nostre gran esport.

Comparteix

Icona de pantalla completa