Diari La Veu del País Valencià
Miquel Domínguez ja és trànsfuga: no deixa l’escó i se’n va al grup mixt

EP / València.

El diputat autonòmic Miquel Domínguez ha sol·licitat la seua baixa “voluntària” en el PP, després que el Tribunal Superior de Justícia valencià haja decidit obrir-li causa per un presumpte delicte de blanqueig en el cas Imelsa. No obstant això, Domínguez mantindrà la seua acta, per la qual cosa passarà al grup de no adscrits de les Corts Valencianes.

Així ho ha avançat la portaveu adjunta del grup parlamentari popular en les Corts, Eva Ortiz, en ser preguntada pels mitjans de comunicació en una roda de premsa sobre la situació política de Miquel Domínguez.

“En molt breu termini de temps serà presentada la seua baixa en el partit i la seua adscripció als no adscrits”, ha manifestat Eva Ortiz, qui ha assenyalat que així s’ha decidit després d’una conversa telefònica que ha mantingut la presidenta del PPCV i síndica, Isabel Bonig, amb Miquel Domínguez.

Inquirida sobre si la presidenta del PPCV li ha demanat l’acta, ha assenyalat que en la conversa que ha mantingut amb Bonig s’han plantejat “diferents situacions”. Així mateix, ha indicat que Domínguez ha traslladat a la portaveu parlamentària la seva intenció de sol·licitar la baixa “voluntària” en el PP, però mantindrà la seua acta, per la qual cosa passarà al grup de no adscrits, del qual ja forma part l’exdiputada de Podem Covadonga Peremarch.

Comparteix

Icona de pantalla completa