Diari La Veu del País Valencià
Compromís celebrarà la Festa Estellés a la Nucia malgrat els entrebancs del PP
Xavier Pérez / La Nucia.

Compromís celebra la Festa comarcal en homenatge a Vicent Andrés Estellés. Aquesta tindrà lloc el 15 d’octubre a la Nucia. “És una de les dates marcades al calendari de Compromís, la celebració del sopar i recital poètic en homenatge al nostre poeta més universal, Vicent Andrés Estellés”, manifesta a La Veu el regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de la Nucia, Pep Pastor.

Per a la celebració, Pastor, com a regidor i portaveu del Grup a l’Ajuntament de la Nucia, va presentar la sol·licitud a principis de setembre, demanant la plaça de l’Almàssera per a la celebració de dita festa. Finalment, a octubre, un mes més tard, deneguen la sol·licitud al·legant que hi ha una actuació a l’Auditori i que podrien haver problemes pel so de les dues activitats i per la gent. Tot seguit, va presentar, per registre, un nou escrit demanant un altre emplaçament per a la festa entre 5 que proposaven. Finalment, s’ha cedit la Capelleta de Sant Rafel sense cap tipus de material tècnic dels quals disposa l’ajuntament, com ara cadires, taules i punt de llum.

Pastor ha lamentant al nostre diari que “pretenen que no fem l’activitat, donat que no és organitzada per ells. Primer, ens neguen la plaça de l’Almàssera amb motius que ens podrien haver donat a la setmana de sol·licitar-ho, però tarden un mes a contestar. Finalment, acorden, el passat dilluns, cedir-nos la Capelleta de Sant Rafel, obligant-nos a acabar a les 23h i no a les 00h com volíem. Per si no fóra poc, redacten la resposta dimarts i, si no em presente dijous a l’ajuntament, no me la donen.”ç

D’aquesta manera, prossegueix, “després bé que tallen tot el nucli urbà per a qualsevol cosa i també deixen de tot a qualsevol esdeveniment, siga organitzat per una associació pública o privada. També, quan el PP celebra reunions, dinars, etc. l’ajuntament els ho deixa tot però a la resta no”.

Pastor demana, des de La Veu, l’assistència a la Festa: “Malgrat totes les traves, el pròxim dissabte dia 15 a les 20:30h celebrarem la 7a Festa Estellés a la Nucia, a la Capelleta de Sant Rafel. Farem sopar de cabasset i recital poètic i, a més, comptarem amb l’actuació de 3 grups, com són Vers al Vent, Laura Díaz i Guayaband, aquest últim de la Vila Joiosa. Des d’ací, vull convidar tota la comarca a la festa, que també serà de protesta pels impediments municipals a la seua celebració.”

>

Comparteix

Icona de pantalla completa