Diari La Veu del País Valencià
Fes-te Amic/Amiga d’Escola Valenciana
RedactaVeu / País Valencià

Ja han arribat les Trobades de Centres d’Ensenyament en Valencià. Cada any la primavera valenciana comença amb una vintena de festes per la llengua que Escola Valenciana-Federació d’Associacions per la llengua organitza al llarg de les nostres comarques, per reivindicar i defensar l’ensenyament en valencià, amb una assistència de més de 200.000 persones.

Organitzar actes d’aquestes dimensions no és fàcil. Les Trobades són possibles gràcies al voluntarisme de moltíssima gent (mestres, pares i mares, membres d’associacions i entitats locals…) que col·laboren amb el seu temps i coneixements. I fins ara s’han finançat amb l’aportació econòmica d’institucions i de persones anònimes que participen comprant la samarreta o la rifa.

Ara bé, “no cal que us expliquem que no estem vivint bons temps, tots ho estem patint, a nivell personal i col·lectiu. Escola Valenciana, també”, expliquen des de l’entitat. És per això que han iniciat el projecte ‘Amics i Amigues d’Escola Valenciana’. Es tracta de crear una xarxa de suport entre totes aquelles persones que se senten vinculades a la llengua i especialment a l’ensenyament en valencià.

Amb els ‘Amics i Amigues d’Escola Valenciana’ “farem possible la continuïtat de les Trobades i dels altres projectes de l’entitat: el Cinema en Valencià, La Gira-Festival itinerant de música en valencià, l’Oficina de Drets Lingüístics, la campanya de matriculació en valencià i moltes altres iniciatives vinculades a la llengua”, expliquen.

Presentació de la campanya de matriculació en valencià

Fer-se Amic, es col·laborar amb una aportació de 5 € mensuals, i a canvi “us podreu beneficiar de descomptes en productes d’Escola Valenciana i activitats culturals com ara teatre, concerts, etc”.

Si us doneu d’alta abans de l’1 de juny rebreu com a obsequi el CD de la col·lecció l’Àlbum que vosaltres trieu (Joan Fuster, Jaume I, Enric Valor o Ausiàs Marc).

Fes-te amic o amiga d’Escola Valenciana ACÍ.

Comparteix

Icona de pantalla completa