ERPV organitza l’Aplec del Puig a la Muntanyeta de la Patà

En l’Aplec hi intervindran Gabriel Rufián, Josep Barberà, Teresa Jordà, Gerard Gómez del Moral i Francesc Viadel a l'homenatge a Vicent Marco Miranda
15 octubre 2016 01:00h
Monestir d\'El Puig.
RedactaVeu / el Puig
 
El 57é Aplec del Puig, que se celebra a la Muntanyeta de la Patà el 30 d'octubre enguany serà organitzat per Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV). Així, la formació republicana recupera un aplec simbòlic per a l'independentisme i que va començar a organitzar el PSAN, del qual ara ERPV agafa el relleu.

Tal com ha anunciat la formació republicana, en l'acte de la Muntanyeta de la Patà hi participaran Gabriel Rufián, diputat d’Esquerra Republicana al Congrés; Josep Barberà, president d’Esquerra Republicana del País Valencià; Teresa Jordà, diputada d’Esquerra al Congrés, i el Portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral. 
 
Aplec del Puig ERPV
Imatge: ERPV.

Durant l’aplec, que serà presentat per Reis Juan, periodista i treballadora de RTVV, hi haurà un homenatge a Vicent Marco Miranda a càrrec de Francesc Viadel, col·laborador de La Veu. L'acte clourà amb l’actuació de Borja Penalba.
 
El president d’ERPV, Josep Barberà ha explicat, aquest dissabte, que “organitzant aquest aplec prenem el relleu d’una organització degana de l’independentisme com és el PSAN, però també reivindiquem l’herència d’aquells valencianistes de preguerra que van plantar la llavor d’un valencianisme que en aquell moment, com ara, tenia vocació de masses”. 

Barberà ha fet una crida als valencianistes a participar de l’Aplec del Puig. “Aquest ha de ser un acte d’afirmació nacional, però també de reivindicació. De deixar clar que els valencianistes no podem acceptar renúncies 'perquè tornarà el PP', hem de dir ben alt i ben clar que aquest país no és de la dreta o del Botànic, aquest país és molt més plural i els independentistes aspirem a les més altes quotes de sobirania per al País Valencià, quotes que ens faran més lliures i més feliços, que ens proporcionaran més benestar”.


La Veu
 
next