Diari La Veu del País Valencià
Acaba amb èxit la 7a edició del curs per a futurs professors de català a l’estranger

RedactaVeu / Morella.

La Biblioteca Municipal de l’Ajuntament de Vinaròs i l’Ajuntament de Morella han acollit, aquest cap de setmana, el VII Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, organitzat per l’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats. Aquest ha tingut lloc a Vinaròs i Morella i ha comptat amb la col·laboració dels dos ajuntaments amfitrions.

El programa anava adreçat a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia Catalana, Traducció i Humanitats, i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions. L’objectiu del curs és contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior. En aquesta sisena edició s’han esgotat totes les places disponibles (40) i la demanda ha superat àmpliament l’oferta. D’aquesta manera, 280 alumnes han participat en les set primeres edicions d’aquesta iniciativa formativa.

La setena edició del curs s’ha tancat de manera oficial aquest dissabte amb una sessió de cloenda de la mà de la secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Verònica Cantó, i del secretari executiu de la Xarxa Vives, Ignasi Casadesús. Diumenge de matí, els participants han gaudit d’una visita guiada per la vila de Morella.

Comparteix

Icona de pantalla completa