Diari La Veu del País Valencià
El PP oculta a l’oposició l’informe jurídic sobre les sentències del PGOU de Castelló
RedactaVeu / Castelló

El portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha explicat que una vegada més, “l’opacitat en la gestió del PP es fa més que evident. Ara, ens assabentem per la premsa del contingut d’un informe urbanístic que l’equip de govern fa setmanes que té i que nosaltres vam demanar fa dues setmanes en comissió, sense que ens l’hagen facilitat. Eixa és la manera de funcionar del PP, restringint la informació a l’oposició per dificultar el control de la seua gestió”.

El portaveu de Compromís ha recordat que aquest informe jurídic va ser encarregat per l’equip de govern municipal, per avaluar la seua actuació, després de les successives sentències del TSJCV i del Tribunal Suprem pel que fa al PGOU de la ciutat.

Segons Enric Nomdedéu, “l’ocultació de documentació a l’oposició contravé no només les normes d’educació democràtica, sinó també la legalitat. El PP, una vegada més, i especialment en el tema urbanístic, porta les regles del joc democràtic al límit, fins i tot traspassant la ratlla de la legalitat”.

Finalment, el regidor de Compromís ha afegit que aquest Govern municipal, “desorientat i sense lideratge, fa servir maniobres d’ocultació d’informació per entorpir la tasca de l’oposició, ja que és incapaç de funcionar amb eficàcia. Des de Compromís seguirem exigint transparència en la gestió i denunciant l’opacitat que caracteritza al PP”.

Comparteix

Icona de pantalla completa