Diari La Veu del País Valencià
Elx recupera el premi a la millor cançó en valencià

RedactaVeu / Elx.

L’entitat Joves d’Elx per la Llengua ha fet saber, a través d’un comunicat, que després que l’Ajuntament d’Elx, governat pel PP, reduïra el premi a la millor cançó en valencià a una simple menció, enguany, la regidoria de Joventut ha recuperat la dotació econòmica, ara de 400€, amb la qual, expliquen, es pretén impulsar la participació en el certamen de cantautors en valencià.

Aquesta entitat, juntament amb la Plataforma per l’Ús del Valencià a Elx (formada per Joves d’Elx per la Llengua, El Tempir, el Casal Jaume I d’Elx-ACPV, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó i els Xiquets d’Elx), ha insistit, durant aquests anys, perquè es recuperara aquesta dotació econòmica que contribueix a la normalització lingüística en l’àmbit musical i artístic, ja que consideren que el circuit de música en valencià ho té més complicat per la falta de suport públic i privat.

Imatge: Ajuntament d’Elx.

Des de Joves d’Elx per la Llengua, animen tots els cantautors en valencià a participar, així com també totes les entitats implicades en la normalització lingüísticanimen a fer difusió d’aquest certamen. A més, destaquen, enguany, l’actuació, dins el certamen, de la cantautora Carmen Boza.

Altres premis del certamen

Aquesta XVIII edició del Certamen de Joves Cantautors compta també amb un premi a la millor cançó (amb una dotació de 1.300€), amb un guardó especial del públic (400€), un altre a la millor lletra (400€), a la millor música (400€) i una menció al millor acompanyament musical. A més, també hi ha un altre tipus de premis, amb les mateixes categories, en què els guanyadors rebran material instrumental.

El termini per presentar-se estarà obert fins al 25 de novembre. Si voleu consultar les bases i descarregar-vos la documentació necessària per inscriure-vos, només heu de punxar en el següent enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa