Montón manté la seua posició a la investidura de Rajoy: ‘No és no’

L’exsecretària d’Igualtat del PSOE afirma que “no acostume a canviar d’opinió” i recorda que ella ja va dir “amb total claredat” el que pensava sobre la posició que havia d’adoptar l’Executiva socialista davant un debat d’investidura de Rajoy
17 octubre 2016 01:00h

EP / València.
 
L’exsecretària d'Igualtat del PSOE i consellera de Sanitat del Govern valencià, Carmen Montón, ha assenyalat aquest dilluns, preguntada per si manté la seua posició del “no és no” a una sessió d’investidura del “popular” Mariano Rajoy, que ella “no sol canviar” d'opinió.

Així, després de presentar un projecte de voluntariat amb gossos d'assistència a xiquets malalts de càncer, ha recordat que ella ja va dir “amb total claredat” el que pensava sobre la posició que havia d'adoptar l'Executiva del PSOE davant un debat d'investidura de Rajoy com a president del Govern espanyol.

No obstant açò, ha apuntat que ella ara és “una militant de base” i que en aquests moments és “millor que les decisions es prenguen de manera serena”. En aquest sentit, ha confiat que “es prenguen les millors decisions en els àmbits que és oportú prendre-les de manera serena i pensant en el partit”. “No diré res més”, ha recalcat. 
next