Diari La Veu del País Valencià
Escola Valenciana impulsa el sud del PV amb diferents associacions

RedactaVeu / València.

El dissabte 15 d’octubre Escola Valenciana va convocar a la Casa de Cultura de Santa Pola (Baix Vinalopó) la trobada entre associacions que treballen per la normalització de la llengua a les comarques del sud del país. La Gola de Guardamar, L’Antina de Santa Pola, El Raig de Crevillent, La Cívica – Escola Valenciana, La Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó i El Tempir d’Elx, entitats federades a Escola Valenciana, van posar en comú propostes a desenvolupar amb l’objectiu d’afavorir-hi la presència del valencià.

A més de les activitats que totes aquestes associacions desenvolupen al llarg de l’any per mantindre viva la llengua, es va plantejar sumar energies per ampliar-ne l’oferta. En aquest sentit, les entitats acordaren una sèrie d’actes per al mes de març de 2017, que s’anunciaran de forma detallada més endavant.

Escola Valenciana ha qualificat aquesta reunió com a “profitosa” perquè “en una única sessió hem pogut començar a teixir entre tots iniciatives culturals al sud del nostre país amb l’objectiu de vertebrar el territori i incrementar l’ús del valencià”, en paraules del portaveu de l’entitat cívica, Vicent Moreno.

Comparteix

Icona de pantalla completa