Diari La Veu del País Valencià
Torna el Cant de la Sibil·la a la Catedral de València

Sixto Ferrero / València.

Capella de Ministrers torna a “representar” el Cant de la Sibil·la a la Catedral de València el proper 25 de novembre a partir de les 19h, segons ha anunciat el grup de música antiga valencià dirigit pel violagambista Carles Magraner.

Enguany però, hi haurà una “jornada acadèmica” prèviament, a l’Aula Magna de la Universitat de València, a la Nau. Així, el 24 de novembre a les 17h tindrà lloc una “sessió de debat-taula redona” amb la participació de l’historiador de l’art (UAB), Eduard Carrero, l’escriptor Vicent-Josep Escartí (UV), la musicòloga Mari Carmen Gómez (UAB) i el director de Capella de Ministrers, Carles Magraner.

També han informat que “aquells que hi participen en la sessió de debat podran assistir a l’assaig general a porta tancada de la representació del Cant de la Sibil·la, el mateix 24 de novembre a la Catedral (22.30h)”. Per poder assistir cal reservar al correu electrònic que adjuntem en aquesta notícia.

La “representació”

El 25 de novembre la Catedral de València tornarà a acollir la “representació” del Cant de la Sibil·la, on a partir de les 19h el Gremi de Campaners farà el Toc de Matines. A les 19.30h començarà un concert, “Música Angèlica”, a càrrec de Capella de Ministrers i a les 20h el Cant de Sibil·la.

Segons informen, “l’entrada és lliure fins a completar aforament” de la Catedral.

Comparteix

Icona de pantalla completa