Diari La Veu del País Valencià
El País Valencià té 40 anys més de Ford

EP / Almussafes.

El president i conseller delegat de Ford Espanya, Jesús Alonso, ha assegurat aquest dimarts que la companyia pensa estar a Almussafes (Ribera Baixa) “almenys 40 anys més”. “Estem molt orgullosos de la nostra col·laboració amb València i del que aportem a la regió que es bolca amb nosaltres”, ha destacat.

Així ho ha indicat Alonso als mitjans de comunicació, abans d’iniciar l’acte de celebració del 40 aniversari de Ford Espanya, que ha estat presidit pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

El president de Ford ha destacat la trajectòria de la companyia a l’estat i s’ha mostrat “molt orgullós” de la seua estada a Almussafes i del que aporta econòmicament al País Valencià.

Foto: GVA.

“El paradigma de la reindustrialització”

Durant l’acte, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la importància que té la factoria al País Valencià i ha celebrat els 40 anys de Ford a Almussafes perquè han suposat “creixement i benestar” i la companyia és “un vector fonamental” per a aquesta zona, malgrat la crisi.

Així, ha considerat que la multinacional representa “el paradigma de la reindustrialització” de la comunitat i “un factor d’èxit” que demostra que “es pot invertir en la regió”.

Així mateix, ha destacat la generació d’ocupació que ha aconseguit Ford durant els anys de crisi econòmica, no solament de llocs directes de treball, sinó també de proveïdors, cosa que ha generat “un arrossegament important”.

Aturaments programats

D’altra banda, a Alonso se li ha preguntat per les aturades que la factoria ha programat per als dies 21, 27 i 28 d’octubre, tant en la planta de vehicles com en la de motors per a ajustar la seua producció, ha puntualitzat que aquesta situació és “una cosa normal” dins del sector automobilístic.

“El mercat de l’automoció sempre té pujades i baixades i pot haver-hi dies on estiguem parlant de contractar 50 persones i altres dies de deixar que 50 persones no treballen. És una cosa normal dins del sector”, ha remarcat.

Comparteix

Icona de pantalla completa