Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat diu que s’està avançant en la liquidació de RTVV ‘en tots els fronts’

EP / València.

El secretari autonòmic de Presidència de la Generalitat, José María Vidal, ha assenyalat que s’està avançant en la liquidació de l’antiga Radiotelevisió Valenciana (RTVV) “en tots els fronts, no sense dificultats, però satisfactòriament”.

Així ho assenyala Vidal en una resposta escrita −datada el 2 de març i publicada aquest dimecres al Butlletí Oficial de les Corts Valencianes− després d’unes preguntes plantejada pel diputat de Ciutadans (C’s) Antonio Subiela.

En concret, Subiela preguntava en quina fase es troben els treballs dels liquidadors de RTVV i si els liquidadors “continuen tenint les mateixes limitacions de recursos per realitzar el seu treball, de les quals s’han queixat des del principi de la seua labor”. En aquesta mateixa línia, també inquiria respecte de si s’ha dotat els liquidadors de més recursos materials i humans per realitzar el seu treball.

En la seua resposta, el secretari autonòmic de Presidència assenyala que, en relació amb la fase en què es troben els treballs de liquidació, “s’estan abordant múltiples i diversos problemes i tasques, totes elles encaminades a l’avanç en la conclusió de la liquidació”.

A més, afegeix que, després del cessament total dels treballadors, “s’està en el procés de recopilar i tractar la totalitat de la informació”, alhora que “s’afronten obligacions de la societat mercantil, els pagaments i cobraments (múltiples), la conclusió de l’inventari, l’atenció a la demanda d’informació de tribunals de justícia, del Tribunal de Comptes, d’Hisenda, de l’INE, de la Seguretat Social i de les Corts”.

Així mateix, indica que estan intentant aconseguir acords amb els demandants en “múltiples” procediments judicials i alhora impulsar les reclamacions que es consideren necessàries. Per tot açò, subratlla que “s’està avançant en la liquidació en tots els fronts, no sense dificultats, però satisfactòriament”.

Respecte dels recursos posats a la disposició del Consell de Liquidació, assegura que “no existeixen dificultats en matèria de pressupostos i tresoreria”, i quant als recursos humans, “se segueix en la mateixa situació d’absència de mitjans, si bé s’està donant suport per part de la Secretària Autonòmica de Comunicació i realitzant gestions per incrementar pròximament l’ajuda de personal”, assenyala.

Comparteix

Icona de pantalla completa