Diari La Veu del País Valencià
La Festa Estellés de Xirivella se celebra divendres al ‘casinet’
RedactaVeu / Xirivella

La Festa Estellés de Xirivella se celebrarà enguany al popular casino, al carrer de Sant Antoni, aquest divendres 21 d’octubre, gràcies a la col·laboració del Centre Instructiu Musical de Xirivella. Els organitzadors, l’Associació d’Amigues i Amics de Vicent Andrés Estellés i la Regidoria de Cultura han expressat el seu agraïment al CIM per haver volgut sumar-se a la festa dedicada al poeta valencià més popular cedint-los “un espai tan estellesià com el popular “casinet” de Xirivella”.

A més de la col·laboració dels Xirimiters de Xirivella, que obriran l’acte a les 21.30 h, la vetlada comptarà amb l’actuació del cantautor alcoià Hugo Mas, una de les revelacions de la cançó d’autor dels últims anys. “I de segur que encara hi haurà alguna que altra sorpresa”, anuncien els organitzadors.

Quant al recital poètic, els organitzadors adverteixen que, encara que Vicent Andrés és el fil conductor de la festa, els participants poden recitar poemes de qualsevol altre autor o autora valencians o que escriguen en la nostra llengua.

>

El sopar continua sent de faixa, encara que qui ho preferisca pot reservar un menú de deu euros escrivint un correu a [email protected].

Com en molts altres pobles del País Valencià, també a Xirivella la Festa Estellés s’ha convertit en una cita obligada per als amants de la bona poesia que volen, a més, passar una bona estona d’humor i cançó entre amics i amigues.

Comparteix

Icona de pantalla completa