Diari La Veu del País Valencià
Paco Muñoz entre amics, a Algemesí
RedactaVeu / Algemesí

Paco Muñoz, entre amics a Algemesí. Amb aquest acte es vol repassar amb ell la seua dilatada experiència artística i el seu compromís amb el País Valencià, o el que és el mateix, poder aproximar-se a l’evolució social dels valencians en la segona meitat del segle XX i el que porta del XXI.

Paco Muñoz aprofitarà l’acte per presentar la publicació del CD A dos de val (Pilota encalà), que ell mateix ha editat, CD que recull l’actuació que Ovidi Montllor va fer a l’Olleria (Vall d’Albaida) el 1993, on va fer un recital de poemes de Joan Fuster, un any després de la mort de l’escriptor de Sueca.

En temps en què la llengua veu perillar el seu ús en l’ensenyament, “no vindrà malament que algú que ha treballat per la cançó infantil i és un gran coneixedor dels nostres escriptors en valencià ens diga la seua al respecte”, segons L’Ullal Associació Cultural.

La participació i la veu del públic assistent serà així molt important en aquest acte. La tertúlia s’emmarca dins les jornades ʹEl despertar d’un pobleʹ que la Plataforma 25 d’Abril, creada arran de la iniciativa de l’associació L’Ullal Cultural d’Algemesí, està dedicant al voltant d’aquesta data de gran significació per al País Valencià.

Amb aquest acte pretenem posar en valor una persona de la trajectòria de Muñoz i contribuir així també a aquest “despertar” que han posat per lema. “Volem remarcar que fins ara les activitats programades amb motiu de les jornades han estat un èxit”.

El divendres passat més de 120 persones participaven en la marxa senderista nocturna organitzada pel grup CAMA d’Algemesí. Aquesta setmana també es clausurava l’exposició L’or dels valencians, que en breu començarà a ser exposada per diferents ajuntaments i centres culturals del País Valencià.

>

Paco Muñoz. El Vell Montgó

Joaquín Prats

Comparteix

Icona de pantalla completa