Diari La Veu del País Valencià
Relleu enceta el I Circuit La Bolata de llargues
PilotaVeu / València.

Relleu (la Marina Baixa) serà la població que acollirà la primera jornada del Circuit La Bolata en la seua primera edició. La població de la Marina Baixa és una de les fixes dins de les lligues de llargues i de palma, així com de la de Perxa, i se’ls presenta una jornada única de gran espectacle per a tots els assistents.

Al circuit arriben, sense dubte, els millors equips de la modalitat de llargues, que són Parcent, Benimagrell, València, Sella, la Vila Joiosa i Agost. Sis formacions, que, a més, algunes d’elles arriben reforçades respecte del que va ser la passada lliga de llargues. Parcent comptarà amb Ángel, Sacha, Germán, Cardona, Sala, Iván, Moisés, David i Jose. Benimagrell jugarà amb Martines, Mario, Tato, Paco, Paco Jr., Albert, Luis Miguel, Juan, Pablo, Hèctor i Raúl. Sella apunta a esta competició a Màlia, Jordi, Jesús, Quico, Jaime, Dani, Pau, Carlos, Adolfo, David i Bernat. Per la Vila destaquen Jan i el seu fill Marc, Adolfo, Pedro, Toni, Pablo, Jordi, Juan, Pere, Diego i Pascu. L’equip de València, que també es reforça per a l’ocasió, comptarà amb Pedro, Ferrer, Peluco, Pepet i Enric. Agost competirà amb els jugadors habituals en el club com són Sergi, Ramón, Jose, Esteban, Castelló, Miguel Ángel, Óscar, Lluís, Rafel, Alejandro, Sergio, Manuel i Hèctor.

El format del circuit, serà de fase regular amb cinc jornades a celebrar en diferents seus, Relleu, Callosa d’en Sarrià, Xaló, Ondara i Poble Nou, amb una fase final composada per semifinal en Orba i final en Alacant. Cada jornada de la fase regular comptarà amb tres partides, sumant un total de quinze encontres de fase de lligueta que farà que tots els equips s’enfronten entre ells. Els quatre millors disputaran les semifinals en Orba i els guanyadors jugaran la gran final en Alacant.

Per a este mateix diumenge, en la seu de Relleu les partides que varen caure per sorteig –celebrat durant la presentació del campionat– començaran a partir de les 10 hores i enfrontaran Agost amb la Vila Joiosa i, sobre les 12 hores, Benimagrell jugarà contra Parcent, mentre que per finalitzar la magnífica jornada de ratlles, a Relleu es veuran les cares la formació de València i la de Sella.

Comparteix

Icona de pantalla completa