Diari La Veu del País Valencià
Josep Nadal repassa la història de La Gossa Sorda en La Represa
RedactaVeu / València

El programa d’entrevistes culturals La Represa, el ‘programa de trellat’ de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, ha fet passar Josep Nadal, diputat de Compromís a les Corts Valencianes i fundador de La Gossa Sorda, pels estudis de Ràdio Godella.

El cantant de La Gossa repassa en aquesta entrevista l’evolució que va tindre el grup durant els prop de 15 anys que va estar damunt dels escenaris. També s’analitzen els discos i cançons més recordats d’un dels grups senyera de la música en valencià, on Josep Nadal tira de memòria i es retrotrau als anys 90 o 2000 i a la situació del País Valencià aleshores.

Batiste Ceba i la lluita per La Punta, les dos visions de València que es canten a Senyor Pirotècnic i Camals Mullats o la crisi que encara dura a L’himne del desencant són algunes de les lletres que s’analitzen durant l’entrevista. Totes aquestes reflexions van acompanyades de les visions de Nadal al voltant de la música en valencià, ja que la trajectòria del grup és la història de la consolidació de la música en valencià.

Durant la conversa, Josep Nadal també parla de la vessant de militància política com a diputat a les Corts Valencianes.

La Represa, des de Ràdio Godella, emet per a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes i les ràdios universitàries de la UPV i UJI. L’entrevista, que s’estrena a Ràdio Godella, també es reemet a altres emissores com Mislata Ràdio, Alzira Ràdio, Ràdio l’Om de Picassent, VOX UJi Ràdio, UPV Ràdio i moltes altres més.

Comparteix

Icona de pantalla completa