Diari La Veu del País Valencià
Les pluges deixen 32 litres per metre quadrat a Requena i 28 a Godella

EP / València.

Les pluges de la matinada de divendres a dissabte en la demarcació de València han deixat 32 litres per metre quadrat a Requena, 27.7 a Godella i 26 a La Presa de Manises, segons ha informat, a través del seu compte de Twitter, el Servei oficial de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) al País Valencià.

Després d’aquests municipis, les localitats en les quals s’han registrat les majors precipitacions han sigut Manises, amb 25.1 litres per metre quadrat; Bunyol, amb 22.4; Quart de Poblet, amb 21.6, i la ciutat de València, amb 15.8.

Així mateix, des d’Aemet, han assenyalat que les pluges han sigut “d’intensitat forta” en zones de la meitat nord de la demarcació de València durant la passada matinada.

D’altra banda, des del servei de meteorologia han destacat que, en la demarcació de Castelló, les precipitacions han sigut “més febles”. Així, a Altura s’han arreplegat 18.6 litres per metre quadrat; a Xèrica, 13.4; a Montanejos, 7.2; a Torreblanca, 6.6; en Fredes, 5.2; en la ciutat de Castelló, 4.6, i en la localitat de Morella, 4.0.

Comparteix

Icona de pantalla completa