Diari La Veu del País Valencià
Rafael Blasco declara per videoconferència des de la presó de Picassent pel cas Cooperació

EP / València.

L’exconseller de Benestar Social Rafael Blasco ha qualificat d'”ideal” el procés que es va dur a terme per a l’adjudicació de 9.000 places residencials al País Valencià i, sobre aquest tema, ha destacat que es va desenvolupar “amb absoluta transparència” i que tots els tràmits es van dur a terme amb “netedat”. Així mateix, ha negat tracte de favor o pressions.

Blasco s’ha expressat en aquests termes per videoconferència des de la presó de Picassent (l’Horta Sud) -on es troba complint pena per l’anomenat cas Cooperació-, en la comissió d’investigació de les Corts Valencianes que estudia el procés d’adjudicació de les places de residències d’accessibilitat per a les persones dependents en els centres del grup Saba.

Així mateix, a preguntes dels diputats ha posat l’accent que “ni en aquesta ocasió ni en ninguna, mai cap persona m’ha oferit contraprestació de caràcter econòmic o material”, ha postil·lat.

L’exconseller ha recordat que va ser titular de Benestar Social entre mitjan 2000 i 2003 i que en aquest temps no va tenir “cap relació” amb l’empresa Saba.

Comparteix

Icona de pantalla completa