Diari La Veu del País Valencià
Puchol tornarà a disputar la final de l’Individual davant Soro després d’eliminar Miguel a Pelayo

Paco Durà / València.

La final del Campionat Individual d’escala i corda tindrà els mateixos protagonistes que la de l’any passat. Puchol s’ha imposat a Miguel en la semifinal disputada diumenge a Pelayo per 60-40, en una partida en què el de Vinalesa ha anat sempre per davant. Oltra el feria, mentre que Pedrito ho feia pel jugador de Petrer.

En la primera meitat, encara que el de Vinalesa anava per davant sempre, Miguel li ha plantat cara fins als 35 tants. Així, s’ha disputat un joc, amb 35-30, en el qual els dos han lluitat molt i Miguel ha estat a punt d’igualar, cosa que a la fi no ha aconseguit. Després, ja s’ha obert molt més la diferencia en el marcador i Puchol ha pres avantatge col·locant el marcador en 50-30.

“Els pucholfans” es movilitzen de cara a la final

A partir d’aqueix moment ja es veia que era imparable la victòria de Puchol i Miguel errava més del compte. Després del 55-35, el de Petrer ha fet un joc i s’ha posat amb 55-40. No obstant això, la partida s’ha tancat a favor de Puchol per 60-40.

Els seus fidels seguidors, “els pucholfans”, ja anuncien una mobilització general per a acudir a la final i animar el seu ídol que, des de l’any passat, té una “espina clavada” per la forma en què va perdre la final davant Soro III quan ja pareixia que la tenia en les mans.

Puchol II durant una partida de l’Individual. Fotografia: Lluís Llapissera.

Comparteix

Icona de pantalla completa