Diari La Veu del País Valencià
L’escriptora de Carcaixent, Conxa Rovira, va morir ahir

RedactaVeu / Carcaixent.

L’escriptora i professora de Llengua i Literatura de l’IES Arabista Ribera de Carcaixent (la Ribera Alta), Conxa Rovira (Carcaixent, 1952) va morir ahir, segons han confirmat fonts pròximes a ella.

Rovira va elaborar materials didàctics com Valencià pràctic, Repunt. Taller de llengua o Ona (Bromera text), així com altres materials publicats per Anaya i Tàndem. A més a més, cultivava la literatura. En 2013, va guanyar el 20è Premi de literatura eròtica de la Vall d’Albaida, amb Pecatta minuta (Bromera, 2014).

En l’àmbit educatiu havia estat guardonada amb el Baldiri i Reixach. “Amiga dels seus amics”, tal com la descriuen els seus companys d’institut, Rovira “era una defensora i apassionada de la nostra llengua i una docent compromesa amb l’educació pública”.

La mare dels peixos, la darrera òpera del compositor Jorge Sastre i Roger Dannenberg, amb textos d’Enric Valor, on participa el projecte Soundcool i que s’estrenarà a les darreries d’aquest any 2016, al Palau de les Arts, està dedicada a Rovira.

Comparteix

Icona de pantalla completa