Diari La Veu del País Valencià
Nous atacs del PP al decret de plurilingüisme

RedactaVeu / Castelló de la Plana.

Des de Compromís per Castelló han mostrat el seu rebuig al nou atac realitzat pel Partit Popular contra el decret de plurilingüisme. Tal i com explica la Coalició a un comunicat, els populars han presentat una declaració institucional per a bloquejar el decret de plurilingüisme de la Conselleria, document que no ha eixit endavant gràcies al rebuig dels grups que integren el govern local de la ciutat.

El portaveu de la Coalició en aquest municipi, Ignasi Garcia, ha mostrat el malestar davant un nou atac dels Populars per tal d’impedir el plurilingüisme a les escoles valencianes: “El model plurilingüe que està sent impulsat des de la Conselleria d’Educació del Govern Valencià està avalat per les Universitats de Castelló, València i Alacant i permetrà millorar les competències comunicatives de tots els i les joves estudiants”.

El discurs del Partit Popular “només busca fer política amb la qualitat de l’ensenyament de tots els xiquets i xiquetes del País Valencià, que tenen dret a accedir a una educació pública de qualitat que garantisca la total capacitació lingüística tant en valencià com en anglès”, en paraules del portaveu de la formació Ignasi Garcia.

Comparteix

Icona de pantalla completa