Festa Estellés divendres al casal Vall d’Albaida-ACPV

L’acte contempla la degustació d’un sopar en clau estellesiana amb productes descrits “amb passió” als poemes de Vicent Andrés Estellés i que són propis de la comarca-
26 octubre 2016 01:00h
Imatge de la convocatòria.
RedactaVeu / Ontinyent

El Casal Vall d'Albaida - ACPV s’uneix un any més a la proposta d'organitzar la Festa Estellés llançada per Josep Lozano fa set anys. En aquesta ocasió, la celebració tindrà lloc el proper divendres 28 d'octubre a la seu del Casal d'ACPV a Ontinyent. 

La festa començarà a les 20h  amb un col·loqui poètic a partir del poemari Serena barca a càrrec de Maria Josep Escrivà i Jordi Oviedo ja que, segons els organitzadors, “un dia poètic com aquest és una bona oportunitat per a parlar de poesia, per sentir la poesia i per donar a conèixer poetes i poetesses actuals”. 

Seguidament, se celebrarà un sopar “en clau estellesiana”, és a dir, “amb productes descrits amb passió als poemes de Vicent Andrés Estellés i que són propis de la Vall d'Albaida i “resultat de l'esforç de les persones i els col·lectius que ens envolten”. Així el menú estarà format per vi ("He begut e vi de Sagunt/ que me vares dur, oh amic/ Li he retuts els honors”), pimentó torrat (“res no m'agrada tant/ com enramar-me d'oli cru/ el pimentó torrat, figues ("Al rei en Pere li agradaven molt/ les figues -era cosa de família”), entre altres productes.
 

En acabar el sopar tindrà lloc el Recital Obert, on es llegiran diversos poemes de Vicent Andrés Estellés.
 

 
  


 
 
 
 
next