Diari La Veu del País Valencià
Educació connecta tota la comunitat educativa a través de Telegram

RedactaVeu / València.

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport activarà el dimecres 2 de novembre un nou canal de comunicació per a docents, equips directius, famílies i agents de la comunitat educativa que informarà directament al mòbil cada dia sobre temes rellevants en matèria educativa valenciana.

El conseller Vicent Marzà ha explicat que “durant la presentació del curs escolar 2016-2017, diguérem que aquest seria el curs de la igualtat, la innovació i la implicació. Innovar és també apropar de diferents maneres la conselleria a tota la comunitat educativa. Promoure la igualtat és també assegurar que la informació arriba de primera mà als interessats. Generar implicació suposa que cal desenvolupar eines per estendre ponts de comunicació directa i de proximitat entre totes i tots els qui treballem cada dia per una educació valenciana de qualitat. És per això que aquest recurs és una manera més d’obrir pas a eixos objectius”.

Per accedir al canal @gvaEducacio sols caldrà instal·lar-se al telèfon mòbil l’aplicació Telegram, buscar @gvaEducacio en la mateixa app i unir-se al canal.

Nou canal de Telegram d’Educació.

Comparteix

Icona de pantalla completa