Diari La Veu del País Valencià
Suport institucional per a condemnar l’assassinat d’una dona a Calp

EP / Calp

La Generalitat Valenciana i institucions com el Síndic de Greuges i l’Ajuntament de Calp han expressat aquest divendres la seua condemna a l’assassinat d’una dona de 75 anys en aquesta localitat alacantina, morta presumptament a les mans del seu marit, qui posteriorment s’ha llevat la vida.

La dona ha sigut localitzada pels agent aquest divendres sobre les 8.40 hores en una habitació del seu habitatge de l’avinguda Europa amb multitud de colps. Els agents han accedit a la casa després de ser avisats pels veïns quan el seu marit s’ha llançat al buit des de la planta novena de l’edifici.

L’Ajuntament de Calp ha posat a la disposició de la família de la dona els serveis d’Igualtat per a tot allò que puguen necessitar i els ha traslladat les seues condolences. Així mateix, per a aquest dissabte, s’han convocat cinc minuts de silenci a les portes de l’Ajuntament, en la plaça Miguel Roselló, a les 12 hores, i les banderes del consistori estaran hissades a mitja asta.

Per la seua banda, el Consell ha condemnat aquest suposat cas de violència masclista, ha manifestat la seua repulsa davant d’aquesta nova agressió i ha fet una crida a tota la societat “perquè denuncie i condemne aquests actes amb el propòsit d’acabar amb qualsevol acció fruit de la violència de gènere”.

Així mateix, ha reiterat el seu suport a les víctimes d’aquest tipus d’actes violents contra les dones i ha apel·lat a la “coresponsabilitat de tota la ciutadania en l’eradicació d’aquest problema públic”. També el Síndic de Greuges ha mostrat la seua “ferma condemna”.

Comparteix

Icona de pantalla completa