El cadàver trobat a Xella és el de la menor desapareguda i el detingut, un amic major d'edat

El jutge ha decretat el secret de sumari i es practicarà l'autòpsia per a determinar les causes de la mort de la jove de 16 anys
28 octubre 2016 01:00h
Avenc de Xella on s\'ha localitzat el cos sense vida.
EP / Xella

El cos sense vida trobat aquest divendres en un avenc de la localitat valenciana de Xella (la Canal de Navarrés) correspon al de la menor de 16 anys desapareguda i el detingut en relació als fets és un amic major d'edat de la víctima. Segons les primeres recerques, no tenia relació sentimental amb l'adolescent.

Agents de la Guàrdia Civil han localitzat aquest matí el cos de la xica, que es trobava nu i a diversos metres de profunditat, per la qual cosa ha sigut necessària la participació del Grup Rural de Rescat i Intervenció en Muntanya.

La xiqueta, de nom Vanessa, se'n va anar dimecres passat al cinema amb dos amics. Després de sopar al seu domiculi, li va dir a la seua mare que se n'anava a casa d'unes amigues a passar la nit. Tanmateix, en veure que l'endemà no havia assistit a l'escola i passades unes hores, la mare va presentar una denúncia.

Sobre el cas, s'ha decretat el secret de sumari i es practicarà l'autòpsia per a determinar les causes de la mort de la menor.
 

 
next