Diari La Veu del País Valencià
El valencià Pepe Carbonell aconsegueix el bronze al Mundial de Karate de Linz
Javier Cid / València.

El valencià Pepe Carbonell ha aconseguit la medalla de bronze al Mundial de Karate que s’està disputant a la localitat austríaca de Linz. El valencià, juntament amb Damián Quintero i Francisco Salazar, suma de nou i obté el seu segon metall en un Mundial en dos anys.

L’equip del karateka valencià no va donar opcions al seu rival, Malàisia, al qual van derrotar per 4-1. Després de caure en semifinals davant el Japó, l’equip espanyol es jugava el bronze davant Malàisia, una altra de les potències mundials. Carbonell, Salazar i Quintero es van imposar finalment. Un resultat que manté Espanya com a una de les principals potències del karate mundial.

Carbonell no amaga que l’equip va partir a Linz amb la intenció de revalidar la corona aconseguida al Mundial de 2014, però, no obstant això, la seua satisfacció per tornar a penjar-se una medalla és una gran recompensa. “Les sensacions després de la derrota davant el Japó no van ser bones perquè pensem mereixíem molt més. No obstant això, hem demostrat que som un equip fort mentalment i vam aconseguir una medalla, que és la recompensa a tota la feina d’aquests mesos”, va comentar el valencià després de la seua actuació.

Pepe Carbonell va analitzar la victòria davant Malàisia: “Sabíem que anaven a ser uns rivals molt durs, però hem treballat molt, tot l’equip, per a arribar fins ací, aquesta és la sisena medalla per a l’equip en quatre anys. Creiem que anem pel bon camí per a Tòquio. Estem pletòrics”.

Comparteix

Icona de pantalla completa