Diari La Veu del País Valencià
Multitudinari Aplec del Puig del Bloc contra Rajoy i el PP

RedactaVeu / El Puig.

Des de Serrans a peu fins al Puig. Així han començat els actes que el Bloc Nacionalista Valencià ha organitzat per a celebrar el 39 Aplec del ‘Darrer Diumenge d’Octubre’. Amb canvi d’hora i amb un sol esplèndid, els més valents han recorregut la distancia entre les torres i el monestir on s’han reunit centenars de militants i simpatitzants del Bloc que han gaudit d’un acte multitudinari, reivindicatiu i emotiu.

Després de la investidura vergonyant d’ahir, denunciada per Joan Baldoví amb el seu discurs, i sota el síndrome ‘Rajoy’, els dirigents del Bloc han centrat tot el seu foc creuat contra les polítiques antivalencianes del PP i la Coordinadora Nacional del Bloc, Àgueda Micó, ha declarat a La Veu que estava molt satisfeta pel resultat de l’acte, “per a mi és molt especial compartit amb els meus companys del Bloc l’Aplec, ja que és la primera vegada que ho faig com a Coordinadora Nacional del Bloc”.

“L’Aplec és un acte molt reivindicatiu i la gent del Bloc ha assumit el paper central en la política del País Valencià. Tenim molt clar que som els que millor defensem els interessos dels valencians i tenim molt clar que governar és prendre partit i implicar-se pel nostre poble dia a dia”, ha afirmat.

Àgueda Micó ha recalcat que el Bloc i Compromís “som els únics capaços, al País Valencià i a Madrid, de plantar-nos davant les polítiques antivalencianes del PP”.

Per altra banda, a l’explanada, s’ha celebrat un fira de productes artesanals i casolans i activitats per als xiquets.

Els diferents parlaments dels dirigents del partit nacionalista −amb Jordi Sebastià, Maria Josep Amigó, Xavier Trenco, Gerard Fullana, Àgueda Micó, Rafa Carbonell i Joan Baldoví− han donat pas al lliurament dels Guardons Bloc d’Honor, que enguany han recaigut en Enric Banyuls, l’Associació de Juristes Dones d’Alzira i El Tempir.

En aquest sentit, el president del Tempir, en declaracions a La Veu, ha manifestat la seua satisfacció pel guardó i ha dit que “nosaltres som valencians de bona fornada, som d’Elx, ací ens convoca la història i el punt d’origen com a valencians, ja que després del tractat del Puig Jaume I va conquerir València i per a nosaltres aquesta data és un retrobament amb la valencianitat”.

Arrop i Tallaetes i l’Orquestra Pato han amenitzat aquest acte.

Comparteix

Icona de pantalla completa