Diari La Veu del País Valencià
Huit restaurants de Xàtiva oferiran dinars-espectacle amb Pep Gimeno Botifarra

RedactaVeu / Xàtiva.

Degustar el millor de la gastronomia de Xàtiva i gaudir d’un concert íntim de Pep Gimeno “Botifarra” durant la sobretaula. Aquesta és la interessant proposta d’oci i cultura que sorgeix de les regidories de Promoció Econòmica i Memòria. Des del 4 de novembre pròxim fins al 7 de juliol, huit restaurants de Xàtiva acolliran les trobades gastronòmiques ‘Fam. De romanç, putxero i burro’.

Es tracta d’una activitat que combina menús preparats per cadascun dels locals participants amb una actuació en directe del cantant xativí una vegada finalitzat l’àpat. Les places per a aquests dinars-espectacle són limitades, cosa que fa imprescindible la reserva prèvia.

Els establiments que participen són El túnel (4 de novembre), Clam Gastroespai (2 de desembre), El Mirador del Castell (3 de febrer), Carpanel (3 de març ) La Borda de Lola (7 d’abril), Montsant (5 de maig), El iaio (3 de juny) i Carrasco (7 de juliol)

Els organitzadors expliquen que “Pep Gimeno “Botifarra” ha fet possible el renaixement d’una herència cultural que es correspon amb el cos i l’ànima d’aquesta terra. Per aquesta i moltes altres raons volem fer possible l’encontre entre la gent i aquest fenomen popular en l’entorn gastronòmic de la nostra ciutat. ‘Fam’ és un projecte per continuar fent possible la ciutat de les persones”.

Comparteix

Icona de pantalla completa