Diari La Veu del País Valencià
Presó sense fiança per al detingut per la mort de l’adolescent de Xella

EP / València.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Xàtiva (la Costera) ha ordenat presó provisional, comunicada i sense fiança per al jove detingut per la mort d’una menor en la localitat de Xella (la Canal de Navarrés). A més, la magistrada ha alçat el secret de les actuacions.

El detingut, al qual se li imputa un delicte d’assassinat, ha estat declarant davant la jutgessa, la fiscal i la seua advocada més de dues hores. Anteriorment, ha sigut sotmès a una exploració per part del metge forense, ha informat el Tribunal Superior de Justícia valencià en un comunicat.

Segons ha pogut saber Europa Press de fonts de la investigació, l’avançament de l’autòpsia del qual disposa el jutjat parla de mort violenta per asfíxia, sense esmentar una possible agressió sexual.

El cadàver de la menor va ser localitzat en un barranc de la localitat per la Guàrdia Civil divendres passat, un dia després que els seus familiars denunciaren la seua desaparició.

Prèviament condemnat

El presumpte autor del crim va ser condemnat l’octubre de 2015 pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Xàtiva, competent en matèria de Violència sobre la Dona, a 50 dies de treballs en benefici de la comunitat per lesions i maltractament en l’àmbit familiar. Se li va imposar, a més, la prohibició d’acostar-se a la denunciant, la seua exparella, i de comunicar-se amb ella, ha apuntat el TSJ valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa