Apple ja té el disseny del paella emoji sense xoriç

Els usuaris d’IOS podran fer-lo servir a partir d’aquest mes de novembre
1 novembre 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

Apple ha presentat el disseny del paella emoji, disponible per a l'usuari al llarg de novembre, segons ha anunciat a través d’un comunicat els responsables d’aquesta campanya. Durant aquest mes totes les versions del paella emoji estaran disponible després de l'aprovació d’Emojipedia, Twitter, Google, Microsoft, Samsung i Apple.

El projecte #PaellaEmoji, que va començar al desembre de 2014, arriba a la seua fi després de la presentació, fa tan sols unes hores, del disseny beta que Apple llançarà al costat de la resta d’emojis en la seua versió iOS 10.2. En unes setmanes, els usuaris podran emprar-lo en els seus dispositius. Gràcies a la campanya popular el disseny respecta les receptes tradicionals en un pas definitiu.

Twitter, Google, Microsoft, Samsung… han anat dissenyant versions tenint en compte el disseny proposat per la marca d’arròs que impulsà la campanya amb Eugeni Alemany, i així Emojipedia ha corregit, després de la campanya #ComboiPaellaEmoji, que fóra una paella mixta amb xoriç.


Les icones de menjar que recull l'emoijipèdia.

Els dissenys plantegen visuals que recorden receptes de paella valenciana com el cas d’Emojipedia o Twitter i de paelles de marisc com el cas de Google o el recentment presentat d'Apple. Així, s'ha aconseguit que les grans plataformes no incloguen ingredients que res tenen a veure amb el receptari de les paelles de l'àrea geogràfica valenciana.

Serà al llarg d'aquest mes de novembre quan totes les versions seran d'ús públic i es tancarà així un projecte que ha durat dos anys i que ha portat la paella a integrar-se en l'alfabet del segle XXI, un èxit popular sense precedents on la tecnologia i la gastronomia s'han unit com poques vegades.


 
next