Diari La Veu del País Valencià
El València Basket cedeix Jankovic a l’Aris de Salònica

RedactaVeu / València.

El València Basket va comunicar ahir la cessió de l’aler grec nascut a Sèrbia Vladimir Jankovic al conjunt grec de l’Aris de Salònica fins al final de la temporada 2016-2017.

Jankovic, amb passaport grec, va ser fitxat aquest estiu pel club valencià procedent del Panathinaikos i va signar contracte per una sola temporada.

El jugador serbi es va perdre els dos últims partits del València, el primer, a la pista de l’Obradoriro a causa d’un procés víric, i el segon davant l’Andorra, diumenge passat, va ser el descart de Pedro Martínez, ja que el conjunt valencià comptava amb tretze fitxes en el primer equip després del recent fitxatge del pivot ucraïnès Viacheslav Kravtsov.

Demà a l’Eurocopa davant l’Olimpia de Ljubljana

D’altra banda, el València Basket jugarà demà davant l’Olimpia de Ljubljana, que compta els seus tres partits per derrota. Els valencians voldran resarcir-se de la derrota davant l’Hapoel Jerusalem, en el seu últim partit a l’Eurocopa.

El conjunt de Pedro Martínez, que va descansar en la passada jornada, suma actualment un triomf, el que va aconseguir davant el Ratiopharm Ulm i la derrota patida davant el conjunt israelià. Així, una nova victòria li evitaria posar en risc la seua classificació.

Amb l’actual format, quatre dels cinc equips de cada grup passen de ronda, per la qual cosa, si guanyara al conjunt eslovè, el deixaria amb quatre derrotes i ja amb molt poques opcions de classificar-se. Per tant, això li permetria afrontar sense ansietat els cinc partits que li queden, malgrat que en jugarà quatre com a visitant.

Comparteix

Icona de pantalla completa