Diari La Veu del País Valencià
‘Amb el nomenament d’un carrer per a Guillem es normalitza València ciutat’
Xavier Pérez / València.

Guillem Agulló, pare del jove assassinat per un feixista a Montanejos, ha mostrat la seua satisfacció quan ha vist, en La Veu, que l’alcalde de València ha anunciat que Guillem Agulló tindrà un carrer a la ciutat “perquè ho mereix”. Aquestes declaracions les ha fet Ribó en la cadena Ser després que un oient, per twitter, li ho haja preguntat.

Davant d’aquest anunci, Guillem Agulló ha declarat a La Veu que “serà un honor, ho celebrarem i serà un reconeixement de la ciutat de València, que ha sigut molt difícil de governar”.

“Malgrat que tinga moltes dificultats per a tirar endavant, el reconeixement de Guillem serà un repte per a veure quina és la reacció de les forces reaccionàries del País Valencià”, ha afegit el pare, que ha continuat i ha afirmat que, “si som valents, no hem de tindre por, perquè arribarà un moment que tot es normalizarà al País”.

Guillem Agulló ha recalcat que, amb el nomenament del carrer o l’espai, “es normalitza València ciutat després d’haver patit tants anys la lacra del feixisme. Tot i que hi ha molts interessos perquè el País Valencià no avance, nosaltres resistirem”.

“Gràcies a La Veu i a la comissió d’ACPV. Vull donar-vos les gràcies pel vostre esforç de recollir tantes sensibilitats de les víctimes d’odi”.

Comparteix

Icona de pantalla completa