Joan Rafael Ramos (AVL) analitza el futur del valencià en ‘La Represa’

El catedràtic i acadèmic de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua valora, en aquesta entrevista a Ràdio Godella,  la trajectòria de l’AVL i el seu paper en el món actual
4 novembre 2016 01:00h
L\'acadèmic de l\'AVL Joan Rafael Ramos.

RedactaVeu / València.

El catedràtic i acadèmic de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) Joan Rafael Ramos ha estat entrevistat al programa de Ràdio Godella ‘La Represa’. En l’entrevista de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, Ramos analitza la trajectòria d'institucions com l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana (IIFV) i de l'AVL, així com el seu paper en el món actual.

A llarg de la conversa, el també professor de la Universitat de València parla sobre un dels reptes de l'AVL, la coordinació de l'ens normatiu valencià amb l'Institut d'Estudis Catalans i explica què és un diccionari normatiu i quins termes hauria d'incloure, així com el rol de les entitats normatives en el segle XXI.
‘La Represa’ és un programa de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes enregistrat a Godella i que s'emet, entre altres, a les ràdios de Mislata, Picassent, Alzira, Cocentaina, Altea i les ràdios universitàries de la UPV i la UJI.
 
 


 
next