Diari La Veu del País Valencià
Confirmat, l’Arenal Sound de 2017 es celebrarà a Borriana

EP / Castelló de la Plana.

L’Arenal Sound del proper 2017 es celebrarà a Borriana (la Plana Baixa) per huitè any consecutiu, concretament el festival tindrà lloc entre l’1 i el 6 d’agost, segons han confirmat aquest divendres l’organització del festival i l’Ajuntament. La setmana que ve es farà oficial aquesta decisió al costat del consistori i a la Generalitat Valenciana, segons han apuntat des dels organitzadors de l’esdeveniment.

Per la seua banda, el regidor delegat del festival en l’Ajuntament de Borriana, Vicent Aparisi, ha explicat que “la confirmació definitiva que arribarà en els pròxims dies es deu al treball continuat de reunions que hem tingut amb l’empresa organitzadora”. Així, ha indicat que des del mateix dia de finalització de la passada edició es van posar a treballar “braç a braç” amb l’administració autonòmica i l’organització per a aconseguir l’objectiu “que sempre hem tingut en l’equip de govern, que el festival Arenal Sound se celebre en la nostra ciutat”.

Les dues zones de descans Arenal i Malvarrosa es mantenen en la seua ubicació de sempre, igual que el Beach Club. El que encara queda per definir és la ubicació dels dos escenaris principals, una decisió que es prendrà més endavant juntament amb les autoritats i administracions pertinents.

Les entrades eixiran a la venda el pròxim 13 de novembre a partir de les 12 hores des de 35 euros l’Abonament General i 65 euros l’Abonament General VIP. El preu inicial dels dos tipus d’abonaments generals es mantindrà durant les primeres 12 hores de venda o fins que s’esgoten.

Tal com s’indica des de l’organització, és obligatori adquirir aquest Abonament General per a accedir al festival, ja que en 2017, com a novetat, el tiquet de Zona Descans Arenal i Malvarrosa que es posarà a la venda pròximament, es comprarà per separat des de 5 euros una vegada es confirme la ubicació definitiva dels dos escenaris principals.

Preus reduïts per als veïns de Borriana

A més, hi haurà venda física a Borriana per als veïns a preus reduïts -30 euros més despeses l’Abonament General i 60 euros més despeses l’Abonament General VIP-. Dijous que ve, 10 de novembre, aquells que estiguen empadronats a Borriana podran adquirir el seu abonament -màxim 2 entrades per persona- de 12 a 20 hores en la Llar Fallera.

Acció inèdita

L’organització ha apuntat que una acció “mai abans duta a terme a Espanya” s’anunciarà a partir del pròxim dilluns de la mà d’Arenal Sound, Hawkers i Xarxa Bull.

Aftermovie Oficial

D’altra banda, el 12 de novembre a les 12 hores arribarà l’estrena de l’Aftermovie Oficial, que recull els millors moments de la passada edició i que podrà veure’s en el canal oficial d’Arenal Sound en Dailymotion.

Comparteix

Icona de pantalla completa