Diari La Veu del País Valencià
Entrades a 5€ en l’aniversari del Museu de les Ciències

RedactaVeu / València.

El Museu de les Ciències celebra el seu XVI aniversari amb entrades al preu únic de 5 euros els dies 12 i 13 de novembre. Entre les novetats, destaca la nova exposició ‘Els nostres dinosaures‘, un viatge a través de quasi 200 milions d’anys per a conèixer espècies impressionants, tant grans com xicotetes, terrestres i aquàtiques del Mesozoic, conegut com l’Era dels dinosaures. Es mostren criatures com el Morelladon beltrani, dinosaure originari de Morella (els Ports) o rèpliques de fins a 12 metres de longitud.

A més, els visitants podran fer-se fotos amb dues rèpliques de Pachyrhinosaurus que s’exhibeixen en el carrer Menor, espai de lliure accés al públic. Les figures de dos metres de llarg i un d’alt són rèpliques dels protagonistes de la pel·lícula ‘Caminant entre dinosaures’ de l’Hemisfèric i s’han recreat al detall, fins i tot la peculiar marca del jove dinosaure mascle en la seua cresta.

‘Tesla: Idees com a llampecs’ amb el Teatre de l’Electricitat, ‘Espai dels Xiquets, ‘Exploratori’, ‘Gravetat Zero’ i el ‘Bosc de Cromosomes’, són altres dels continguts que es podran visitar el cap de setmana vinent amb quasi un 50 per cent de descompte, ja que l’entrada habitual és de 8 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa